Air Serbia: Happy Friday, petak 13.

Air Serbia: Happy Friday promotivne cene avio karata do regiona i Malte

I ovog petka avio kompanija Air Serbia je pripremila povoljne avio karte ka zanimljivim destinacijama iz njene mreže letova.

Avio kompanija Air Serbia

Promotivna akcija se odnosi na jeftine cene avio karata koje mogu da se kupe samo ovog petka, 13. juna 2014. godine, a putnici će moći da ih iskoriste u letnjoj sezoni, to jest od 14. juna pa do 25. oktobra 2014. godine, a jedini izuzetak je period od 15. jula do 15. avgusta.

 

Snižene cene avio karata ovog petka odnose se na letove između Beograda i Budimpešte i mogu se kupiti već od 95 EUR. Letovi do Dubrovnika, Skoplja, Pule, Splita i Sarajeva se takođe mogu kupiti već od 95 EUR.

 

Promotivne cene avio karata važiće i za letove sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” do Malte po ceni već od 175 EUR. Avio karte važe za letove ponedeljkom ka ovoj destinacije.

 

Navedene cene na Happy Friday promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Zbog toga što je broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama ograničen preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar