Vueling: Danas se prvi let između Beograda Barselone

Vueling: Danas premijerni let na liniji Barselona – Beograd

Low cost avio kompanija Vueling iz Španije danas će obaviti premijerni let na novoj liniji između Beograda i Barselone.

Prvi let na novoj liniji do našeg glavnog grada obaviće se danas, 20. juna u 21:50 kada avion španske low cost avio kompanije Vueling poleteće iz Barselone put Beograda. Očekuje se da avion sleti pola sata nakon ponoći na aerodrom “Nikola Tesla”.

Premijerni direktan let iz Beograda do Barselone zakazan je za sutra, 21. jun u 1:10h.

Nakon toga, avio kompanija Vueling leteće tri puta nedeljno između Španije i Srbije: ponedeljkom, sredom i petkom iz Barselone i ponedeljkom, sredom i subotom iz Beograda. Ova linija je sezonskog karaktera, ali po rečima odgovornih u avio kompaniji Vueling, u zavisnosti od uspeha ona može da se pretvori i u redovnu liniju.

Trenutno, u planu je da do 30. septembra 2014. godine avio kompanija Vueling leti na ovoj liniji, ali je odlučeno da se letovi obavljaju i tokom novogodišnjih praznika, tačnije od 20. decembra 2014. godine do 3. januara 2015. godine.


Na ovoj liniji avio kompanija Vueling saobraća će avionima Airbus A320 koji poseduju tri različite klase: Basic, Optima i Excellence.

Svi oni koji žele da posete Barselonu, mogu pročitati ovaj tekst o tome kako najbolje iskoristiti svoje vreme u ovom prelepom gradu, ali velika prednost avio kompanije Vueling je što iz ovog grada pruža odlične i povoljne konekcije ka drugim gradovima u Španiji i Evropi.

Avio karte po povoljnim cenama se mogu kupiti i danas, a pošto je broj raspoloživog mesta ograničen, preporučujemo Vam da pozovete odmah naše agente.

autor: Playtravel

20. jun 2014.

Online rezervacije letova avio kompanije Vueling

Rezervišite odmah avio karte kompanije Vueling online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar