Air Serbia: Happy Friday Crna Gora i Malta

Air Serbia: Povoljne avio karte do Crne Gore i Malte ovog Srećnog Petka

Happy Friday promotivna akcija avio kompanije Air Serbia ovog petka vodi putnike na letnje destinacije u Crnoj Gori, kao i ka Malti.

Stjuardesa avio kompanije Air Serbia

Ononedeljna promotivna akcija se odnosi na povoljne avio karte koje se mogu kupiti samo ovog petka, 27. juna 2014. godine, a period putovanja na koje se odnose zavisi od odabrane destinacije.

 

Ovog petka snižene su cene za letove iz Beograda do Tivta i Podgorice, a avio karte mogu da se kupe već od 85 EUR. Svi putnici koji žele da otputuju u Crnu Goru treba da znaju da se ove povoljne avio karte odnose na putovanja u periodu od 15. septembra do 15. decembra.

 

Promotivne cene avio karata ponuđene su i za letove sa beogradskog aerodroma do Malte po ceni već od 199 EUR. Avio karte važe za letove samo ponedeljkom ka ovoj destinaciji, a za period od 30. juna do 15. septembra 2014. godine.

 

Navedene cene na Happy Friday promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Zbog toga što je broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama ograničen preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar