Air Serbia opet na Ataturku od avgusta

Air Serbia: Povratak na aerodrom Ataturk u Istanbulu zakazan za avgust

Avio kompanija Air Serbia predstavila je svoj red letenja na liniji Beograd – Istanbul Ataturk povodom velikog povratka na ovaj istanbulski aerodrom.

Aerodrom Ataturk Istanbul

Promena sa aerodroma “Sebiha Gukčen” na aerodrom “Ataturk” u Istanbulu zakazana je za 1. avgust ove godine, a sa ovom istanbulskom izmenom avio kompanija Air Serbia uvešće i novi red letenja.

Domaća avio kompanija leteće svakodnevno na liniji Beograd – Istanbul. Sa beogradskog aerodroma polasci će biti ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u 12:15, a utorkom, četvrtkom i subotom u 13:05. Polasci sa Istanbul Ataturk aerodroma predviđeni su ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u 15:40, a utorkom, četvrtkom i subotom u 16:30.

Letovi će se obavljati avionom Airbus A319 sa 120 mesta u ekonomskoj klasi i 8 u biznis klasi. Trajanje leta je 1:45h, a treba voditi računa da je u Istanbul na +1 sat razlike u odnosu na Srbiju.

U izjavi avio kompanije Air Serbia izraženo je zadovoljstvo povodom povratka na aerodrom Ataturk u Istanbulu, koji će bolje podržati širenje mreže letova i povećanje broja putnika avio kompanije Air Serbia, ali je i zahvaljeno svim zaposlenima na aerodromu “Sabiha Gukčen” na velikoj pomoći u prethodnom periodu.

Aerodrom Ataturk u Istanbulu omogućava bolju povezanost avio kompanije Air Serbia sa ostatkom Evrope, ali i odličnu vezu svih putnika iz Istanbula ka postojećim linijama srpske avio kompanije.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar