Air Serbia: do Banja Luke uz Etihad Regional

Air Serbia: Beograd – Banja Luka avionom avio kompanije Etihad Regional

Avio kompanija Air Serbia od nedavno održava liniju Beograd – Banja Luka i u saradnji sa avio kompanijom Etihad Regional.

Avio kompanija Etihad Regional na linijama Air Serbia

Naime, na ovoj liniji avio kompanija Air Serbia pored svojih redovnih letova saobraćaće i sa avionom Saab 2000 avio kompanije Etihad Regional. Na ovim letovima će važiti standardna usluga avio kompanije Etihad Regional, a u avionima će se nalaziti posada ove avio kompanije.

 

Saab 2000 je moderan turboleisni avion koji ima kapacitet od 50 putničkih mesta u ekonomskoj klasi, a linija će se održavati utorkom, četvrtkom i nedeljom.

 

Ovakav potez direktor Air Serbia objasnio je kao poboljšanje efikasnosti korišćenja flote avio kompanije, ali i poboljšanje celokupne usluge.

 

Ostalim danima (ponedeljkom, sredom, petkom i subotom) avio kompanija Air Serbia saobraćaće do Banja Luke sa sopstvenim avionima tipa ATR-72.

 

Domaća avio kompanija je takođe trajno snizila cene avio karata na ovoj liniji, pa se povratna avio karta može kupiti već od 54 EUR, dok je njena cena u jednom smeru od 33 EUR, sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Ovakvo sniženje je interesantno kada se uzme u obzir da cena autobuske karte na liniji Beograd – Banja Luka nije mnogo manja.

 

Avio kompanija Etihad Regional je novi naziv za švajcarski Darwin Airline, koji je takođe u vlasništvu avio kompanije Etihad Airways. Ova avio kompanija već redovno posećuje beogradski aerodrom na redovnoj liniji Beograd – Ženeva.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar