Air Serbia: Happy Friday promo ovog petka 4. jula

Air Serbia: Happy Friday povoljne avio karte do Soluna, Skoplja, Varšave i Milana

Ovog petka na Happy Friday promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia mogu da se kupe avio karte do Soluna, Skolja, Varšave i Milana.

Avion avio kompanija Air Serbia

Promotivna akcija se odnosi na avio karte ka pomenutim destinacijama koje se kupe samo ovog petka, 4. jula 2014. godine. Avio karte se mogu iskoristiti za period putovanja od 5. jula do 10. decembra 2014. godine.

 

Ovog petka se mogu kupiti promotivne avio karte čija cena je već od 89 EUR za sve letove u pomenutom periodu sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” do Skoplja, Varšave ili Soluna.

 

Povratne avio karte do Milana danas se mogu kupiti već od 95 EUR.

 

Navedene cene na Happy Friday promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama je ograničen i preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar