Air Serbia: Happy Friday za petak 18. jul

Air Serbia: Happy Friday promotivne cene za avio karte do šest gradova

Nova promotivna akcija avio kompanije Air Serbia, Happy Friday danas donosi povoljne avio karte do šest evropskih destinacija sa cenama već od 110 EUR.

Happy Friday Air Serbia

Happy Friday promotivno sniženje važi za avio karte iz Beograda do navedenih gradova koje se kupe samo danas, 18. jula 2014. godine. Te avio karte se mogu iskoristiti u periodu putovanja od 18. jula do 10. decembra 2014. godine.

 

Na novom sniženju ovog petka, najpovoljnije su povratne avio karte iz Beograda do hrvatskog primorja i gradova Pule i Dubrovnika sa cenom već od 110 EUR. Ako se avio karte kupe danas, do Budimpešte se može otputovati po ceni već od 120 EUR.

 

Oni koji su zainteresovani pak, da posete Skandinaviju i gradove Kopenhagen i Stokholm, danas avio karte mogu kupiti već od 140 EUR, do je avio karta do Milana već od 200 EUR.

 

Sve cene na promotivnoj akciji “Srećan Petak” avio kompanije Air Serbia se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, dok domaća avio kompanija naglašava da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

 

Broj raspoloživog mesta po ovim povoljnim cenama je ograničen i preporučuje se da pozovete naše agente što pre.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar