Air Serbia: Promo biznis klasa

Air Serbia: Dve avio karte po ceni jedne u biznis klasi

Avio kompanija Air Serbia pokrenula je novu promotivnu akciju u kojoj se mogu kupiti dve avio karte u biznis klasi po ceni jedne i to ka čak deset destinacija.

Avio kompanija Air Serbia

Ova promotivna akcija važi sve do 30. jula 2014. godine, a mogu se kupiti avio karte za putovanja do 15. septembra 2014. godine.

 

Dve osobe koje putuju zajedno možda zaključe da mogu sebe da nagrade putovanjem u biznis klasi, jer su cene na ovoj promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia veoma pristupačne kada se ima u vidu da se po ceni jedne, u stvari dobijaju dve avio karte.

 

Najjeftinije su povratne avio karte za dva putnika u biznis klasi iz Beograda do Soluna koje se mogu kupiti već od 450 EUR.

 

Povoljno se još može odleteti do Rima, a avio karte se mogu kupiti od 500 EUR, do Milana i Varšave od 550 EUR, do Istanbula po ceni od 600 EUR, a do Larnake i Štutgarta od 650 EUR.

 

Na ovoj promotivnoj akciji putnici koji putuju u paru mogu kupiti avio karte do Tel Aviva po ceni od 700 EUR, do Frankfurta i Moskve od 850 EUR, do Malte od 900 EUR i do Abu Dabija po ceni od 1700 EUR.

 

Sve navedene cene su sa već uračunatim dodatnim troškovima i važe za povratne avio karte do izabrane destinacije sa beogradskog aerodroma. Avio kompanija Air Serbia ističe da sva putovanja vikendu podležu dodatnoj doplati od 10 EUR po letu.

 

Iako promotivna akcija traje do kraja meseca, broj raspoloživog mesta je ograničen i preporučuje se da svi zainteresovani putnici kupe avio karte što pre.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar