Air France: Povoljno do SAD

Air France: Promo akcija za avio karte do SAD, do Njujorka već od 475 EUR

Avio kompanija Air France u narednih nekoliko dana nudi veoma povoljne avio karte za letove iz Beograda do Sjedinjenih Američkih Država.

Avio kompanija Air France

Promotivna akcija će trajati samo još tri dana, do nedelje, 27. jula 2014., a na njoj se mogu kupiti avio karte za letove u periodu od 1. septembra do 30. oktobra 2014. godine.

 

Svakako najatraktivnije deluje cena povratne avio karte sa aerodroma “Nikola Tesla” do Njujorka koja je već od 475 EUR, ali i do ostalih destinacija u SAD se može odleteti povoljno.

 

Avio karta do Čikaga se može kupiti od 599 EUR, do Bostona i Vašingtona od 619 EUR, a do Hjustona i Los Anđelesa od 659 EUR. Na sniženju su još i letovi do Tampe, sa cenom avio karte već od 699 EUR, do Atlante od 709 EUR, do San Franciska od 739 EUR i do Las Vegasa od 799 EUR.

 

Sve cene na ovoj promotivnoj akciji se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom francuske avio kompanija Air France. Putovanje može biti u trajanju od najviše tri meseca.

 

Broj raspoloživog mesta je ograničen, a promotivna akcija traje još samo tri dana, pa pozovite naše agente što pre.

 

Letovi iz Beograda do američkih destinacija se obavljaju letovima avio kompanije Air Serbia do Pariza, Brisela ili Amsterdama, gde se vrši presedanje u avione francuske avio kompanije ili neke od njenih partnera – avio kompanija KLM Royal Dutch Airlines i Delta Air Lines.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar