Air Serbia: nove kodšer linije do Ženeve, Lugana i Kolomba

Air Serbia: Nove linije do Ženeve, Lugana i Kolomba uz kodšer sporazum sa Etihad Airways

Avio kompanija Air Serbia sklopila je novi kodšer sporazum sa partnerskim avio kompanijama Etihad Airways i Etihad Regional, čime je omogućeno putnicima iz Srbije da kupe avio karte do Ženeve, Lugana i Kolomba.

Air Serbia novi letovi, Ženeva, Lugano, Kolombo

Uz pomoć avio kompanije Etihad Regional od sad se sa beogradskog aerodroma može odleteti do švajcarskih gradova Ženeve i Lugana, dok se u saradnji sa avio kompanijom Etihad Airways iz Beograda može otputovati do Kolomba u Šri Lanci, sa presedanjem u Abu Dabiju.

 

Srpska nacionalna avio kompanije već od ranije ima kodšer sporazum sa avio kompanijom Etihad Airways, ali je svoje oznake stavila samo na letovima do šest destinacija: Abu Dabi, Melburn, Brizbejn, Sidnej, Pert, Kuvajt i Sejšeli.

 

Nasuprot tome, avio kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ima svoje oznake na letovima iz Beograda do 21 destinacije koje obavlja avio kompanija Air Serbia.

 

Informacije o cenama avio karata i dodatnim detaljima u vezi ovih linija tek treba da budu objavljene, a za sad je spomenuto samo da će povratna avio karta iz Beograda do Ženeve moći da se kupi već od 153 EUR sa svim dodatnim troškovima.

 

Avio kompanija Air Serbia oznake na linijama do Kolomba će imati od 30. jula, a planirana su dva dnevna leta na liniji Abu Dabi – Kolombo.

 

Kodšer sporazum je dogovor dve avio kompanije, gde je jednoj od njih omogućeno da postavi svoje oznake na letove druge avio kompanije i tako da uvrsti destinacije do kojih trenutno ne leti u svoju mrežu linija i prodaju.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar