LOT Polish Airlines: Snižene cene do Varšave i poljskih destinacija

LOT Polish Airlines: Poljska avio kompanija snizila cene letova do Varšave i drugih gradova

Poljska avio kompanija LOT Polish Airlines objavila je nove, trajno niže cene na linijama iz Beograda do Varšave i drugih najvažnijih poljskih destinacija.

LOT Polish Airlines

Po novom cenovniku poljske nacionalne avio kompanije, povratne avio karte na liniji iz Beograda do Varšave sada se mogu kupiti već od 79 EUR, a u ovu cenu su uračunati svi dodatni troškovi.

 

Cene do drugih poljskih destinacija su isto jeftinije nego ranije: cena avio karte do Žešova i Poznanja je već od 164 EUR, do Krakova i Katovica od 170 EUR, do Gdanjska od 186 EUR, a do Vrclava od 209 EUR. Ovo su takođe cene avio karata koje važe za povratno putovanja i sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

 

Cene avio karata se odnose na novu ekonomsku klasu avio kompanije LOT Polish Airlines, koja omogućava svim putnicima da sami biraju svoje usluge i nalikuje onome što low cost avio kompanije nude.

 

Avio kompanija LOT Polish Airlines iz Beograda leti svakodnevno do Varšave saq polascima sa aerodroma “Nikola Tesla” u 13:50 ponedeljkom, sredom, četvrtkom i subotom, a u 17h utorkom, petkom i nedeljom.

 

Online rezervacije letova avio kompanije LOT

Rezervišite odmah avio karte kompanije LOT online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar