Air Serbia: uskoro iz Beograda do Tirane

Air Serbia: Od septembra nova linija Beograd – Tirana

Avio kompanija Air Serbia od 23. septembra 2014. godine uvodi novu liniju Beograd – Tirana.

Tirana je nova destinacija avio kompanije Air Serbia

U planu domaće avio kompanije je da do prestonice Albanije leti sa avionima ATR 72, koji imaju 66 putničkih mesta podeljenih u dve klase.

 

Predviđena su tri nedeljna leta i to utorkom, četvrtkom i nedeljom. Avio kompanija Air Serbia leteće iz Beograda tim danima u 13:20h, a dolazak u Tiranu je planiran sat vremena kasnije u 14:30. Povratni letovi na liniji Tirana – Beograd će biti u 15:00h, sa dolaskom na aerodrom “Nikola Tesla” u 16:10.

 

Kako bi obeležila uspostavljanje ove nove linije, avio kompanija Air Serbia je ponudila promotivne cene povratnih avio karata na liniji Beograd – Tirana koje se mogu kupiti već od 99 EUR, a one će moći da se kupe sve do 31. avgusta ove godine do kad traje promotivna akcija.

 

U ovu cenu su uračunati svi dodatni troškovi i standardna usluga avio kompanije, a avio karte će važiti za putovanja u periodu od 23. septembra do 31. decembra 2014. godine

 

Sa pokretanjem ove linije avio kompanija Air Serbia obnoviće letove do albanske prestonice koje je obavljala pre šest godina kao Jat Airways, a time najviše računa na putnike iz Albanije koji iz Beograda mogu nastaviti svoje putovanje ka 38 destinacija širom Balkana i Bliskog istoka.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar