Air Serbia Ostvaruje pozitivne rezultate u 2014

Air Serbia: Domaća avio kompanija očekuje da ostvari profit do kraja godine

 

Avio kompanija Air Serbia u svom polugodišnjem izveštaju navela je veoma pozitivne rezultate iz prve polovine 2014. godine po broju putnika, zaradi i prenešenom teretu.

 

Avio kompanija Air Serbia

 

Ovi rezultati su uspešniji u odnosu na isti period prošle godine, pa se zbog toga avio kompanija Air Serbia nada da će ostvariti profitabilnost do kraja ove godine.

 

U toku prvih šest meseci 2014. godine, prihodi su porasli za čak 82%, dok je broj putnika uvećan za 70%. Što se tiče tereta, domaća avio kompanija ističe da je takođe prenela 65% više nego lani, sa uvećanjem prihoda u ovoj oblasti za 32%.

 

Komentarišući ovakve rezultate, izvršni direktor kompanije Air Serbia, Dane Kondić nije krio zadovoljstvo izražavajući i nadu da će se ovaj trend nastaviti i tokom druge polovine godine uz nove direktne letove, ali i kodšer sporazume koje ova avio kompanija ima.

 

Avio kompanija Air Serbia krajem meseca obeležiće svoju prvu godinu funkcionisanja pod novim imenom, a 23. septembra dodaće još jednu novu liniju sa beogradskog aerodroma povezujući ponovo Beograd i Tiranu nakon šest godina.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar