Alitalia: jeftine avio karte do Severne Amerike

Alitalia: Iz Beograda povoljno do Severne Amerike

 

Avio kompanija Alitalia pripremila je za početak septembra jeftine avio karte za letove iz Beograda do Severne Amerike – Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

 

Avio kompanija Alitalia avio karte Beograd

 

Povoljne avio karte već se mogu kupiti, a promotivna akcija trajaće sve do 7. septembra ove godine i odnosi se na avio karte za sve letove u periodu do 31. marta 2015. godine.

 

Najpovoljnija cena povratne avio karte je na liniji BeogradNjujork koja može da se kupi već od 496 EUR. Jeftine su i avio karte za letove do Bostona sa cenom od 516 EUR, do Toronta od 612 EUR, do Vašingtona od 619 EUR ili do Čikaga sa cenom od 629 EUR.

 

Na sniženju su se našle povratne avio karte do Los Anđelesa sa cenom od 698 EUR, do Montreala od 742 EUR, do San Franciska od 912 EUR i do Las Vegasa koje mogu da se kupe od 960 EUR.

 

Svi letovi se obavljaju sa presedanjem na aerodromima u Rimu ili Milanu, koja su velika čvorišta italijanske nacionalne avio kompanije.

 

Sve navedene cene odnose se na povratne avio karte, sa uračunatim svim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Alitalia.

 

Broj mesta je ograničen.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Alitalia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Alitalia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar