Friday Blog – Najinteresantniji pokušaji unošenja zabranjenih stvari

Najluđe stvari koje su putnici pokušali da unesu u avion

Posle teksta o čudnim stvarima koje su zaboravljali u hotelima i na aerodromima, slede primeri ludosti i gluposti na carinama.

Kornjača u hamburgeru

Svakako treba odati priznanje na kreativnom pokušaju švercovanja ove malene životinje, Kinezu koji je pokušao ukrcati kornjaču na let do Pekinga. Prilikom prolaska kroz rendgen stražari su primetili čudne kvrge u hamburgeru. Kada su upitali dotičnog gospodina o čemu se radi on je odgovorio da to nije kornjača nego hamburger i da tu nema šta da se vidi!

Mali bombastični medvedići

Amerikanac je pokušao da se ukrca na let s medvedićem punim oružja i municije. Žalosnije od svega je što je medvedića nosila njegova malena kćer. U medvediću se nalazio 40 mm pištolj i nekoliko futrola s municijom. Nakon razgovora, muškarac je pušten na avion bez ikakve kazne.

Punoglavci u ustima

Južnokorejska putnica uhapšena je, jer je pokušala da prošvercuje puna usta živih punoglavaca. U svojoj torbi imala je bocu s vodom. Carinici su je zamolili da vodu ili popije ili da je baci. Ona je izabrala prvu opciju, ali je njima bilo sumnjivo što nije progutala vodu. Kada je bila zamoljena da ispljune vodu ostavila je carinike i putnike šokirane prizorom.

Friday Blog - Najinteresantniji pokusaji unosenja zabranjenih stvari 2

Sedam zmija i tri kornjače u pantalonama

Na letu iz Majamija do Brazila jedan čovek je pokušao da prošvercuje egzotične životinje u svojim pantalonama – sedam zmija i tri kornjače. Sreća što ga ni jedna od zmija nije ugrizla jer se radilo o otrovnicama.

Leš u invalidskim kolicima

Dve žene su uhapšene prilikom ukrcavanja na avion jer su pokušale da prošvercuje telo mrtve bake u invalidskim kolicima. One su baki stavile sunčane naočare i zamislile da će tako proći pored carine. Previše filmova!

Krokodil u kovčegu

Ovaj genijalac je zamislio da će uspeti da prošvercuje živog krokodila na avion. Možda bi mu čak i uspelo jer je nepažnjom carinika uspeo da prođe rendgensku kontrolu, ali postao je sumnjiv prilikom ukrcavanja u avion, kada je njegov kovčeg počeo nenadano da se pomera. Očigledno nije uspeo u ideji da nagovori krokodila da se ne miče do sletanja.

Lobanja i ljudski zubi

Amerikanci stvarno imaju čudne namere. Na aerodromu Fort Lauderdale pronađena je lobanja i nekoliko zuba u prtljagu dve žene koje su putovale u Baltimor. Prema rečima putnica radilo se o svetim kostima koje su kupile prilikom posete Kubi u jednom od prodavnica.

Friday Blog - Najinteresantniji pokusaji unosenja zabranjenih stvari 1

Laserski mač iz Zvezdanih ratova

Piter Mejhu, glumac koji je glumio Čubaku u Zvezdanim ratovima, pokušao je upravo to da unese u avion. Pravdao se da mač koristi kao potporu za hodanje, umesto štapa. Nakon dugo nagovaranja i razmišljanja pripadnici osiguranja su mu dozvolili da se ukrca na avion, uz pretpostavku da će teško oteti avion sa lažnim laserskim mačem.

Pigmejac u gaćama

Trojica mladića planirali su da otputuju iz Nju Delhija za Dubai i istom prilikom da prošvercuju pigmejske majmunčiće u svojim gaćama. Naravno da im to nije uspelo jer su majmuni počeli da se oglašavaju baš prilikom pregleda.

Nož u tegli majoneza

Dovoljno je bilo da je prošao kroz detektor metala kako bi carinici videli da nešto nije u redu sa njegovim prtljagom. Na kraju je pušten da se ukrca na avion bez kažnjavanja, ali je dobio opomenu zbog gluposti.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar