Aerodrom Beograd – Krajem marta više informacija o letovima za Kinu?

Linija Beograd – Peking sve izvesnija

 

Vlada Republike Srbije trenutno pregovara sa nekoliko avio kompanija o dugolinijskim letovima ka Beogradu, a prvi detalji će verovatno biti objavljeni krajem ovog meseca.

 

Beograd Peking nova linija avio karte

 

Po tim navodima, prva u nizu će biti linija Beograd – Peking, za koju je ranije potvrđeno da su zainteresovane dva avio kompanije iz Kine. Više informacija o ovoj liniji biće poznato nakon povratka predsednika Republike Srbije iz posete Kini koja je zakazana za sam kraj marta, pa se zvanično saopštenje očekuje početkom aprila.

 

Avio kompanije Hainan Airlines i Air China se navode kao one koje će najverovatnije leteti između Beograda i Pekinga. Istovremeno, obe avio kompanije izrazile su veliko interesovanje za navedenu liniju.

 

Osim linije Beograd – Peking, svojevremeno se pričalo o uspostavljanju letova između Beograda i Šangaja. Takođe, japanska nacionalna avio kompanija, All Nippon Airways je navela da je zainteresovana da leti do Beograda. Ova avio kompanija u prošlosti je letela ka Sloveniji i Hrvatskoj.

 

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia, sa druge strane, izjavila je da trenutno nije zainteresovana za uspostavljanje bilo kakvih novih dugolinijskih letova. Podsetimo, pre izvesnog vremena pričalo se da bi avio kompanija Air Serbia pored letova Beograd – Njujork, uskoro mogla da uspostavi i linije za Peking, Toronto ili Čikago. Mada se neko vreme pričalo da će biti naručen još jedan širokotrupni avion, poput letelice Airbus A330-200 koji avio kompanija Air Serbia ima u floti, ona je negirala da će to uraditi uskoro.

 

Rezervišite odmah avio karte po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na info@playtravel.rs

 

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar