Aerodrom Niš – Počeli radovi na proširenju terminala

Niški aerodrom menja izgled!

Na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu započeti su radovi na sanaciji krova kao i adaptaciji prostora predviđenog za proširenje šaltera pristanišne zgrade.

Aerodrom Niš novi izgled 

Radovi istovremeno obuhvataju i novi izgled eksterijera putničnog terminala aerodroma u Nišu i deo su plana ekspanzije aerodroma. Projekat obnove i proširenja aerodroma finansiraju Vlada Srbije i lokalna samouprava grada Niša, a celokupna investicija se procenjuje na oko 210.000 evra.

U planu je takođe izgradnja novog kontrolnog tornja, kao i novog sistema navođenja (instrument landing system) koji olakšava prilaz i sletanje na aerodrom u uslovima loše vidljivosti.

Aerodrom u Nišu je ove godine imao više od 100.000 putnika, dok se 2017. očekuje više od 300.000 putnika. Pored novih letova avio kompanija Wizz Air i Ryanair, nedavno su i avio kompanije Swiss International Air Lines i Germania najavili svoje linije sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

Trenutno avio kompanije Ryanair i Wizz Air nude avio karte po promotivnim cenama za letove iz Niša.

  

Rezervišite odmah avio karte po najnižim cenama pozivom našeg kontakt centra +381 65 8728 350 ili mailom na info@playtravel.rs

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar