Air France – Jeftine avio karte za Severnu Ameriku

Cene avio karata već od 399 EUR

Avio kompanije Air France i KLM trenutno u svojoj ponudi imaju snižene cene avio karata za letove do dvadeset destinacija u Severnoj Americi.

Air France avio karte Severna Amerika Kanada Beograd avgust 2016

Podsećamo na fantastične cene avio karata za letove iz Beograda za SAD, jer trenutno možete da kupite avio karte za letove do Njujorka po ceni već od 399 EUR.

Avio karte do Vašingtona i Bostona su već od 489 EUR, do Majamija od 529 EUR, do Montreala od 597 EUR, do Čikaga od 579 EUR, do Toronta od 599 EUR, a do Orlanda, Tampe, Dalasa, Edmontona, Kaljarija, Las Vegasa, Los Anđelesa, San Franciska, Portlanda, Sijetla i Vankuvera od 649 EUR.

U ponudi se nalaze još i povoljne avio karte za Hjuston koje možete da kupite po ceni od 669 EUR, kao i avio karte za letove do Honolulua i prelepih Havaja po ceni od 929 EUR.

Sve cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima, kao i za standardnu uslugu avio kompanija Air France i KLM.

Avio karte možete da kupite odmah: ukoliko ne posedujete vizu za Sjedinjene Američke Države u eventualnom slučaju nedobijanja vize vraća vam se skoro pa ceo iznos cene avio karte.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Sabrija Seferovic
     odgovori
    17/08/2016

    Air France, odlicno samo da budu te cijene i u decembru

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar