Air France i KLM – Samo danas, najniže cene za Severnu Ameriku

Avio karte do SAD i Kanade već od 359 EUR

Avio kompanije Air France, KLM i Delta tokom današnjeg dana u svojoj ponudi imaju avio karte do gradova u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi po do sad najpovoljnijim cenama.

Air France KLM Delta najpovoljnije cene avio karata za Ameriku i Kanadu

Avio karte za letove iz Beograda do Toronta možete kupiti po ceni već od 359 EUR, dok su avio karte do Finiksa već od 375 EUR.

Za letove do Vašingtona, Majamija, San Franciska i Čikaga avio karte možete kupiti po ceni već od 379 EUR, a do Dalasa i Filadelfije već od 385 EUR.

Promotivna akcija trajaće samo tokom današnjeg dana, 23. decembra 2016. godine, a odnosi se na putovanja između 7. januara i 22. marta 2016. godine.

Sve cene su navedene sa već  uključenim dodatnim troškovima i odnose se na povratne avio karte. Svi letovi iz Beograda obavljaju se u saradnji sa avio kompanijom Air Serbia i uz presedanje u nekom od čvorišta ovih avio kompanija u Evropi.

Broj raspoloživih mesta je ograničen i zato preporučujemo da rezervišite svoje avio karte već danas onlajn na sajtu PlayTravel.rs ili da pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar