Air France – Povoljne cene avio karata za Severnu Ameriku

Avio karte već od 429 EUR

Avio kompanije Air France i KLM još jednom podsećaju na povoljne cene avio karata za letove iz Beograda ka destinacijama u SAD i Kanadi.

Air France promo SAD Kanada Beograd decembar 2016   

Avio karte za letove iz Beograda za Njujork možete da kupite po ceni već od 429 EUR, avio karte za Vašington, Majami, Čikago i Boston po ceni već od 499 EUR, za Los Anđeles od 529 EUR, za Montreal od 599 EUR, za Sijetl, Portland, San Francisko, Las Vegas, Hjuston, Dalas i Orlando od 629 EUR, za Toronto od 649 EUR, za Vankuver, Edmonton i Kalgari od 669 EUR, a za Honolulu od 919 EUR.

Ove cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Navedene cene važe za putovanja tokom januara i februara 2017. godine.

Reagujte brzo i kupite avio karte: ukoliko ne posedujete vizu za Sjedinjene Američke Države u eventualnom slučaju nedobijanja vize vraća vam se skoro ceo iznos cene avio karte.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar