Air Serbia: uskoro direktna linija Beograd – Zagreb

Air Serbia je najavila da će pokrenuti direktne letove između Beograda i Zagreba

 

U planu je pokretanje linije 12. decembra ove godine, a linija će biti uspostavljena po prvi put nakon pauze duge 23 godine.

 

Air Serbia Beograd Zagreb avio karte

 

Linija Beograd – Zagreb će imati svakodnevne letove i to dva puta u toku dana avionima tipa ATR-72. Avioni će leteti u 7:35h i 18:20h iz Beograda sa dolaskom na aerodrom u Zagrebu u 8:50h i 19:35h, a iz Zagreba u 10:05h i 20:40h sa povratkom na aerodrom u Beogradu u 11:15h i 21:50h.

 

Avio karte za ovu liniju možete kupiti već danas, a do 21. novembra u ponudi je specijalna promotivna cena već od 119 EUR. Iznos se odnosi na povratnu avio kartu sa svim uračunatim dodatnim troškovima.

 

Uvođenjem ove linije pojačava se prisustvo avio kompanije Air Serbia u regionu, koja je nedavno povezala Beograd sa Tiranom, pored postojećih letova do Tivta, Podgorice, Skoplja, Sofije, Bukurešta, Sarajeva i Ljubljane, do koje uskoro planira da poveća broj letova. Air Serbia nema direktnu konkurenciju na liniji Beograd – Zagreb, a ona je uspostavljena sa namerom da putnicima iz Zagreba omogući dobre konekcije do ostalih destinacija avio kompanije Air Serbia.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar