Air Serbia – Happy Friday promo za letove ka tri evropska grada

Povoljne avio karte za letove do Berlina, Ljubljane i Soluna

Samo danas na akciji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda do tri grada u Evropi.

 Air Serbia Happy Friday Beograd Ljubljana Solun Berlin

Tokom promotivne akcije koja važi samo danas, petka, 11. novembra možete kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda do Ljubljane po ceni već od 109 EUR, do Soluna po ceni od 119 EUR, kao i do Berlina po ceni od 159 EUR.

Promo akcija se odnosi na avio karte za period putovanja od 16. novembra 2015. godine do 23. marta 2016. Promotivna ponuda se ne odnosi na putovanja u periodu: iz Beograda između 29. decembra 2015. i 11. januara 2016. za Beograd između 18. decembra 2015. i 30. decembra 2015.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar