Air Serbia – Happy Friday promo za 3 evropske destinacije

Povoljne avio karte do Rima, Splita i Larnake

Samo danas na akciji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda do tri destinacije u Evropi.

 Air Serbia Happy Friday Beograd Larnaka Rim Split

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 21. avgusta možete kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda do Rima i Splita po ceni već od 109 EUR, kao i povoljne povratne avio karte na liniji Beograd – Larnaka po ceni već od 159 EUR.

Promo akcija se odnosi na avio karte za period putovanja od 21. septembra 2015. godine do 20. marta 2016. za putovanja između Beograda i Rima. Od 21. septembra 2015.  do 23. oktobra 2015. za putovanja između Beograda i Larnake, kao i Beograda i Splita. Promotivna ponuda se ne odnosi na putovanja između Beograda i Rima u periodu 15. decembar 2015. do 15. januar 2016.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar