Air Serbia: Happy Friday promo za Frankfurt, Milano i Štutgart

Domaća avio kompanija nastavlja sa akcijom Happy Friday i ovog petka nudi povoljne avio karte do destinacija iz svoje mreže letova

 

Avio kompanija Air Serbia za 7. novembar spremila je povoljne povratne avio karte iz Beograda do Frankfurta, Milana i Štutgarta.

 

Air Serbia

 

Avio karata po nižim cenama mogu da se kupe samo ovog petka 7. novembra 2014. godine, a za putovanja u periodu od 10. novembra do 15. juna 2015. godine.

 

Povratne avio karte za letove iz Beograda do Frankfurta se mogu kupiti već od 113 EUR, do Milana su od 119 EUR, a do Štutgarta već od 129 EUR.

 

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uračunatim dodatnim troškovima. U cenu je uključena standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a srpska nacionalna avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu. Iz promotivnog popusta su isključene avio karte za putovanja u periodu od 17. decembra do 13. januara naredne godine.

 

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen, pa Vam preporučujemo da što pre rezervišete Vaš let pozivom našeg call centra.

 

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar