Air Serbia: Happy Friday promotivna akcija za 20. februar

Air Serbia i ovog petka donosi “Happy Friday” promotivnu akciju – povoljne avio karte do Atine, Bukurešta, Malte, Pule i Varne

Avio kompanija Air Serbia nudi povoljne avio karate za letove iz Beograda do pet evropskih destinacija, a koje možete kupiti samo tokom današnjeg dana, 20. februara 2015. godine.

Air Serbia Happy Friday 20 februar Atina Bukurest Malta

Ovog petka na Happy Friday promotivnoj akciji možete kupiti povoljne povratne avio karte za letove iz Beograda do Atine, Bukurešta i Pule po ceni već od 109 EUR. Povratne avio karte za letove Beograd – Varna su već od 159 EUR, a za letove Beograd – Malta od 199 EUR.

Avio karte za letove Beograd – Atina i Beograd – Bukurešt možete kupiti za putovanja u periodu od 23. februara do 10. decembra 2015. godine, ali važe neka restriktivna pravila.

Letovi do Malte, Pule i Varne su sezonskog karaktera. Avio karte možete kupiti za period putovanja od 16. juna do 15. septembra 2015. godine za Pulu i Maltu i od 15. juna do 14. septembra 2015. godine za Varnu.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima, kupljene tokom današnjeg dana, petka 6. februara. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar