Air Serbia – Happy Friday promo za letove ka tri evropske destinacije

Ovog petka snižene cene avio karata za letove ka tri nove destinacije u Air Serbia mreži

Samo danas na akciji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda do Kijeva, Ohrida i Sankt Peterburga.

Air Serbia Happy Friday Beograd Larnaka Rim Split

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 8. aprila možete da kupite jeftine avio karte za letove iz Beograda do Ohrida po ceni već od 109 EUR, do Kijeva od 189 EUR, kao i do Sankt Peterburga po ceni od 199 EUR.

Promo akcija se odnosi na putovanja za Kijev od 16. juna do 30. septembra, za Sankt Peterburg od 18. juna do 30. septembra, kao i Ohrid od 15. juna do 14. septembra 2016. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar