Air Serbia – Happy Friday promo za 11. novembar

Povoljne avio karte za letove do tri evropska grada po ceni već od 109 EUR

Samo danas na akciji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda do tri destinacije u Evropi.

Air Serbia avio karte Beograd Skoplje Kopenhagen Tirana novembar promo 2016 

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 11. novembra možete da kupite jeftine avio karte za letove iz Beograda do Skoplja po ceni već od 109 EUR, do Tirane već od 129 EUR, kao i do Kopenhagena po ceni od 149 EUR.

Promotivna akcija odnosi se na sva putovanja u periodu od 14. novembra 2016. do 31. marta 2017. godine, osim u periodu od 16. decembra 2016. do 10. januara 2017. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar