Air Serbia – Nakon Njujorka, mogući su letovi i do Čikaga i Toronta

Dodatne linije do Severne Amerike i dodatni avioni

Predstavnici avio kompanije Air Serbia sve više pričaju o tome kako bi naredne destinacije ove avio kompanije u Severnoj Americi mogle biti Toronto i Čikago.

Air Serbia Beograd Njujork Toronto Cikago avio karte

Kako se navodi, kada će nove linije biti predstavljene zavisi od uspeha nedavno pokrenute linije Beograd – Njujork, ali postoji šansa da će avio kompanija Air Serbia leteti do Čikaga i Toronta u roku od tri godine.

“Prvo moramo da vidimo da li će linija do Njujorka biti isplatljiva. Ne želimo da činimo poteze na štetu avio kompanije Air Serbia”, rekao je James Hogan, predsednik Etihad Aviation Group.

Linija Beograd – Njujork odabrana je zbog toga što može da privuče najveći broj putnika, dok bi se letovi do Toronta i Čikaga oslanjali uglavnom na putnike iz dijaspore.

Jedan od najbitnijih uslova koji mora biti ispunjen kako bi se realizovale ove linije je nabavka dodatnih širokotrupnih aviona. Predstavnici Vlade Srbije u više navrata su spominjali kako bi dodatni avion Airbus A330 mogao da stigne u flotu avio kompanije Air Serbia već do kraja godine.

Pored ove dve nove linije, razmatraju se i letovi do nekih drugih destinacija, od kojih bi jedna mogla biti i Peking.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar