Air Serbia – Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom

Na akciji Specijalna nedelja povoljne avio karte za letove do Diseldorfa i Tel Aviva

Ove nedelje, 27. marta 2016. godine, na promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Diseldorfa i Tel Aviva sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia online kupovina avio karte Beograd Diseldorf Tel Aviv

Tokom današnjeg dana u ponudi su povoljne avio karte za letove iz Beograda do Diseldorfa po ceni već od 139 EUR, kao i do Tel Aviva po ceni već od 199 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

Avio karte možete rezervisati za putovanja od 28. marta do 30. septembra 2016. godine, osim u periodu putovanja za letove iz Beograda od 29. aprila do 1. maja i od 16. jula do 11. septembra, kao i za letove ka Beogradu u periodu od 4. maja do 8. maja i od 25. juna do 6. avgusta 2016. godine.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar