Air Serbia: Povoljne avio karte za online kupovinu nedeljom

Avio kompanija Air Serbia i ove nedelje sa akcijom “Specijalna nedelja” nudi povoljne cene avio karata za kupovinu online

 

Ove nedelje, 16. novembra 2014. godine, na promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia su avio karte za letove do Bukurešta, Sarajeva i Tel Aviva koje možete kupiti putem našeg sajta.

 

Air Serbia specijalna nedelja Bukurest, Sarajevo, Tel Aviv

 

Uz pomoć sistema za rezervaciju avio karata na našem sajtu, avio karte za letove iz Beograda do Bukurešta i Sarajeva možete kupiti već od 99 EUR, dok su avio karte za letove Beograd – Tel Aviv već od 222 EUR.

 

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Povratne avio karte možete kupiti za putovanja u periodu od 17. novembra 2014. godine do 15. juna 2015. godine.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (BEG), a u polje “Do” jednu od tri navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karte.

 

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu kupiti jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar