Air Serbia – Samo danas promotivne cene avio karata za online kupovinu

Air Serbia nastavlja sa promocijom “Specijalna nedelja” koja donosi promotivne cene avio karata koje se kupe online tokom današnjeg dana

Danas, 28. decembra 2014. godine, možete da kupite avio karte po promotivnim cenama za letove iz Beograda do Skoplja, Larnake i Berlina uz samo nekoliko klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia online kupovina nedeljom

Ukoliko upotrebite sistem za rezervaciju avio karata na našem sajtu, avio karte za letove iz Beograda do Skoplja već od 110 EUR, do Larnake od 170 EUR i do Berlina do već 200 EUR.

Ove cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Povratne avio karte možete kupiti za putovanja u periodu od 29. decembra 2014. do 14. januara 2015. godine.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu kupiti jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar