Air France – Povoljne avio karte za Ameriku

U prodaji do 7. juna, cene već od 379 EUR

Utorak, 7. jun je poslednji dan velike promotivne akcije za Severnu Ameriku koju su pokrenule avio kompanije Air France i KLM.

Air France promo Amerika avio karte Beograd jun 2016

Još jednom podsećamo na fantastične cene avio karata za letove iz Beograda za SAD koje su u ponudi još samo nekoliko sati.

Avio karte za Njujork i Boston možete da kupite po ceni već od 379 EUR, avio karte do Mineapolisa su od 438 EUR, do Majamija su od 459 EUR, do Los Anđelesa, Las Vegasa, Orlanda, San Franciska i kanadskog grada Kalgarija avio karte su od 489 EUR.

Ovoj promotivnoj akciji pridružena je i ponuda za promotivne cene avio karata za Meksiko Siti koje možete da kupite po ceni od 909 EUR.

Sve cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Period putovanja je od 20. avgusta do 16. decembra 2016. godine.

Ukoliko ne posedujete vizu za Sjedinjene Američke Države, možete da kupite avio karte, a u eventualnom slučaju nedobijanja vize vraća vam se skoro pa ceo iznos cene avio karte.

Broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen na svim letovima pa Vašu avio kartu možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air France

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air France online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar