Air Serbia – Prodaja avio karata Beograd Ohrid

Od juna tri put nedeljno letovi i do Ohrida!

Avio kompanija Air Serbia predstavila je Ohrid kao najnoviju destinaciju u svojoj mreži letova, a tom prilikom pokrenuta je i promotivna akcija za kupovinu avio karata.

Air Serbia prodaja avio karata Beograd Ohrid

Povratne avio karte za letove na liniji Beograd – Ohrid možete da kupite već danas po ceni već od 113 EUR. Ova cena odnosi se na avio karte sa svim uračunatim troškovima, a za letove u periodu od 15. juna do 14. septembra 2016. godine.

Avio kompanija Air Serbia obavljaće letove na ovoj liniji tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom, a prvi let predviđen je za 15. jun 2016. godine.

Letovi iz Beograd predviđeni su za 12:35h ponedeljkom i petkom, kao i u 13:25h sredom, dok se polasci iz Ohrida očekuju u 14:25h ponedeljkom i petkom, kao i 15:25h sredom.

Promotivna akcija za avio karte po promotivnim cenama će trajati sve do 26. marta 2016.

Ohrid je najnovija u nizu destinacija koje je avio kompanija Air Serbia predstavila ovih dana, pored najavljenih letova iz Beograda do Hamburga i Kijeva koji će isto biti uspostavljen od sredine juna ove godine.

Avio karte možete rezervisati već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije i pomoć pri rezervaciji pozovite naš call centar.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar