Air Serbia: Promo akcija za online kupovinu avio karata nedeljom

Promo akcija avio kompanije Air Serbia “Specijalna nedelja” donosi jeftine cene avio karata ukoliko se kupe online tokom današnjeg dana

Samo danas, 25. januara 2015. godine, možete da kupite avio karte po promotivnim cenama za letove iz Beograda do Larnake, Soluna i Sarajeva uz samo nekoliko klikova na sajtu Playtravel.rs.

air serbia specijalna nedelja

Ukoliko tokom današnjag dana upotrebite sistem za rezervaciju avio karata na našem sajtu, avio karte za letove iz Beograda do Sarajeva možete kupiti već od 101 EUR, do Soluna od 129 EUR, a do Larnake od 159 EUR.

Ove cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Povratne avio karte možete kupiti za putovanja u periodu od 26. januara do 15. juna 2015. godine, osim u periodu od 29. marta do 17. aprila 2015. godine.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu kupiti jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar