Air Serbia – Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom

Promocija “specijalna nedelja” za avio karte do Malte, Londona i Splita

Samo danas, 5. aprila 2015. godine, na promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Splita, Malte i Londona sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia promo avio karte Beograd Split Malta London

Tokom današnjag dana, avio karte za letove iz Beograda do Splita možete kupiti po ceni već od 109 EUR, a avio karte za letove na liniji Beograd – London i Beograd – Malta već od 189 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia.

Karte za London možete kupiti za putovanja od 14. aprila do 14. decembra 2015. godine. Malta je na raspolaganju za putovanja od 16. juna do 15. septembra, a Split od 15. maja do 23. oktobra 2015. Akcija se ne odnosi na periode putovanja: do Beograda između 26. juna i 7. avgusta 2015. godine; iz Beograda između 24. jula i 6. septembra 2015. godine.

Svi letovi na liniji Beograd – Malta obavljaju se samo utorkom.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar