Air Serbia – Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom

Avio karte u jednom pravcu, već od 79 EUR

Ove nedelje na promociji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove ka i iz Beograda u jednom pravcu.

Air Serbia online kupovina avio karata Beograd

Tokom današnjeg dana, 30. avgusta, u ponudi su povoljne avio karte za letove domaće avio kompanije, a najjeftinija je avio karta za let Beograd – Tirana po ceni već od 79 EUR. Avio karte Ljubljana – Beograd su već od 109 EUR, Beograd – Sofija od 119 EUR, Kopenhagen – Beograd od 139 EUR, Štutgart – Beograd od 149 EUR, kao i Beč – Beograd od 179 EUR.

Sve navedene cene se odnose na avio karte u jednom pravcu sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

  

Avio karte možete rezervisati za putovanja u periodu od 31. avgusta do 20. septembra 2015. godine.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar