Air Serbia: Promo akcija za online kupovinu avio karata nedeljom

Promotivna akcija “Specijalna nedelja” avio kompanije Air Serbia donosi jeftine avio karte pod uslovom da se kupe online tokom današnjeg dana

Samo danas, 22. februara 2015. godine, možete da kupite povoljne avio karte za letove iz Beograda do Splita, Ciriha i Varšave uz samo nekoliko klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia Beograd Split Varsava Cirih

Ukoliko tokom današnjag dana upotrebite sistem za rezervaciju avio karata na našem sajtu, avio karte za letove iz Beograda do Splita i Varšave možete kupiti već od 105 EUR, a do Ciriha već od 129 EUR.

Ove cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia.

Povratne avio karte možete kupiti za putovanja u periodu od 23. februara do 10. decembra 2015. godine, dok je Split na raspolaganju za putovanje od 15. maja do 23. oktobra 2015. godine. Avio karte za određene periode putovanja su isključene iz ove promotivne ponude.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu kupiti jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar