Air Serbia: Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom

Promo akcija “Specijalna nedelja” avio kompanije Air Serbia donosi jeftine avio karte pod uslovom da se kupe online tokom današnjeg dana

Samo danas, 8. februara 2015. godine, možete da kupite avio karte po promotivnim cenama za letove iz Beograda do Brisela, Soluna i Sofije uz samo nekoliko klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia specijalna nedelja Brisel Sofija Solun

Ukoliko tokom današnjag dana upotrebite sistem za rezervaciju avio karata na našem sajtu, avio karte za letove iz Beograda do Sofije možete kupiti već od 129 EUR, do Soluna od 139 EUR, a avio karte do Brisela već od 169 EUR.

Ove cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Povratne avio karte možete kupiti za putovanja u periodu od 10. februara do 10. decembra 2015. godine, osim u periodu od 29. marta do 17. aprila i od 24. juna do 6. septembra 2015. godine.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu kupiti jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar