Air Serbia – Promo cene avio karata za online kupovinu nedeljom

Promotivna akcija “specijalna nedelja” za avio karte do Sofije, Tirane i Tel Aviva

Ove nedelje, 29. marta 2015. godine, na promociji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Tirane, Sofije i Tel Aviva sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia Specijalna nedelja Tel Aviv Tirana Sofija

Tokom današnjag dana, avio karte za letove iz Beograda do Tirane možete kupiti po ceni već od 109 EUR, dok su avio karte za letove na liniji Beograd – Sofija već od 119 EUR, a Beograd – Tel Aviv od 209 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia.

Povratne avio karte možete kupiti samo danas, a za putovanja u periodu od 14. aprila do 14. decembra 2015. godine. Avio karte za određene periode putovanja su isključene iz ove promotivne ponude, za više detalja možete kontaktirati naš call centar.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu kupiti jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar