Air Serbia – Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom

Promocija “specijalna nedelja” za avio karte do Pule, Londona i Ciriha

Samo danas, 19. aprila 2015. godine, na promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Londona, Pule i Ciriha sa samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia avio karte Beograd Pula London Cirih

Tokom današnjeg dana, avio karte za letove iz Beograda do Pule možete rezervisati po ceni već od 119 EUR, avio karte do Ciriha su već od 135 EUR, a avio karte za letove na liniji Beograd – London su od 199 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

Karte se mogu kupiti za putovanja od 20. aprila do 14. decembra 2015. godine. Pula je na raspolaganju za putovanja od 16. juna do 15. septembra 2015. Akcija se ne odnosi na periode putovanja: iz Beograda između 24. jula i 6. septembra, za Beograd između 26. juna i 7. avgusta 2015. godine.

 

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar