Air Serbia – Promo za online kupovinu avio karata nedeljom

Povoljne avio karte za letove do Ljubljane i Milana

Ove nedelje na promociji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Milana i Ljubljane uz samo par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia Beograd promotivna akcija online kupovina avio karte januar 2017

Samo tokom 15. januara, u ponudi su povoljne avio karte za letove iz Beograda za Ljubljanu po ceni već od 109 EUR, kao i za Milano po ceni od 129 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

  

Promotivne cene avio karata se odnose na putovanja u periodu od 16. januara do 31. maja, uz izuzetak u periodu od 7. aprila do 20. aprila 2017. godine.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar