Air Serbia – Promocija Happy Friday za 19. februar

Avio karte za Berlin, Sarajevo i Maltu na današnjoj promociji “Srećan petak”

Samo danas, 19. februara, na promotivnoj akciji Srećan Petak avio kompanije Air Serbia možete kupiti povoljne avio karte do Berlina, Sarajeva i Malte. 

Air Serbia avio karte Beograd Berlin Malta Sarajevo Happy Friday

Na promotivnoj akciji Happy Friday ovog petka u ponudi avio kompanije Air Serbia su se našle povoljne avio karte za letove iz Beograda do Sarajeva po ceni već od 109 EUR, do Berlina već od 149 EUR, kao i do Malte po ceni od 189 EUR.

Avio karte po ovim cenama možete kupiti samo tokom današnjeg dana, 19. februara 2016., a za putovanja u periodu od 22. februara, sa povratkom do 30. septembra 2016. godine. Osim u periodu za letove iz Beograda: od 27. do 30. marta, od 29. aprila do 1. maja, od 16. jula do 11. septembra 2016., kao i za letove ka Beogradu u periodu od 23. do 26. marta, od 4. do 8. maja, i od 25. jun do 6. avgust 2016.

Letovi avio kompanije Air Serbia za Maltu obavljaće se od 14. juna do 17. septembra bez izuzetaka u periodima putovanja 

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka raznim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar