Air Serbia – Promotivne cene avio karata Srećan petak za 3. jul

Povoljno do Frankfurta, Larnake i Ljubljane na današnjoj promotivnoj akciji

Na današnjoj promotivnoj akciji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda do Larnake, Ljubljane ili Frankfurta.

Air Serbia Srecan Petak Dejan Stankovic Beograd Frankfurt Larnaka - Copy 

Tokom promocije koja će biti aktivna samo danas, petka, 3. jula možete kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda do Ljubljane po ceni već od 109 EUR, do Frankfurta su već od 139 EUR, a do Larnake od 159 EUR.

Period putovanja: od 6. jula do 14. decembra 2015., osim za letove iz Beograda između 24. jula i 6. septembra i letove ka Beogradu između 6. jula i 7. avgusta.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživog mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar