Air Serbia – Promocija za online kupovinu avio karata nedeljom

Na akciji Specijalna nedelja povoljne avio karte do Tel Aviva i Zagreba

Ove nedelje, 2. oktobra 2016. godine, na promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia, možete da rezervišete povoljne avio karte za letove iz Beograda do Tel Aviva i Zagreba sa par klikova na sajtu Playtravel.rs.

Air Serbia Beograd Zagreb Tel Aviv specijalna nedelja

Tokom današnjeg dana u ponudi su povoljne avio karte za letove iz Beograda za Zagreb po ceni od 109 EUR, kao i za Tel Aviva od 209 EUR.

Cena se odnosi na povratne avio karte sa svim uključenim dodatnim troškovima, kao i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 EUR po pravcu.

Avio karte možete rezervisati za putovanja za Zagreb u periodu od 3. oktobrad do 15. decembra, a za Tel Aviv od 1. novembra do 15. decembra 2016. godine.

Sve što treba da uradite je da u sistemu na naslovnoj strani našeg sajta kao polaznu tačku stavite Beograd (oznaka aerodroma “Nikola Tesla” je BEG), a u polje “Do” jednu od dve navedene destinacije, potom odaberite datum putovanja i ostale podatke i kliknite na polje “traži letove”.  Na ovoj stranici možete videti detaljnije objašnjen svaki korak rezervisanja avio karata online, a na ovom linku sve načine plaćanja avio karata.

“Specijalna nedelja” je redovna akcija avio kompanije Air Serbia na kojoj se svake nedelje mogu rezervisati jeftine avio karte do različitih destinacija, putem onlajn kupovine.

U sistemu za rezervaciju avio karata možete naći povoljne avio karte i za mnoge druge letove.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

2 Komentara
 1. Cijena povratne karte PG-BG-NY

  Sabrija Seferovic
   odgovori
  02/10/2016

  Namjeravam da putujem za New York u decembru a povratak pocetak mjeseca februara. Koliko kosta karta u ekonomsxoj klasi

  • Play Travel
    odgovori
   03/10/2016

   Sabrija, najpovoljnija cena povratne avio karte sa presedanjem na relaciji Podgorica Njujork u navedenom periodu putovanja u ovom trenutku iznosi 525 EUR.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar