Air Serbia – Promotivna akcija za 32 destinacije

Do 4. marta snižene cene avio karata za letove do brojnih destinacija

Tokom nove promotivne akcije avio kompanije Air Serbia snižene su cene avio karata za letove iz Beograda do velikog broja destinacija.

Air Serbia promotivna akcija avio karte letovi iz Beograda mart 2016

Promotivna akcija traje do 4. marta, a najjeftinije avio karte možete da kupite za letove iz Beograda do Beča, Splita, Atine i Ciriha po ceni već od 109 EUR, do Skoplja, Zagreba, Ljubljane, Tirane, Rima, Istanbula i Frankfurta od 119 EUR, a do Bukurešta, Sofije, Sarajeva, Dubrovnika, Soluna i Stokholma od 129 EUR.

Avio karte do Štutgarta i Berlina su već od 139 EUR, do Kopenhagena, Milana, Brisela, Diseldorfa i Pariza su od 149 EUR, do Moskve od 169 EUR, do Londona i Tel Aviva od 199 EUR, do Bejruta od 219 EUR, a do Abu Dabija od 299 EUR.

Sve cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Putovanja tokom vikendom podležu doplati od 10 EUR.

Ova promotivna akcija odnosi se na putovanja u periodu od 1. aprila do 15. juna 2016. godine.

Posećamo i na to da je trenutno aktuelna promotivna akcija za direktne letove do Njujorka koja će trajati do  2. marta 2016. godine.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen, a zbog velike traženosti savetujemo Vam da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar