Air Serbia – Promotivna akcija Srećan Petak za tri destinacije

Povoljno do Rima, Berlina i Ljubljane na današnjoj promotivnoj akciji

Na današnjoj promociji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda za Berlin, Rim i Ljubljanu.

Air Serbia Srecan Petak avio karte Beograd Berlin Ljubljana Rim

Tokom promotivne akcije koja važi samo danas, petka, 1. aprila možete kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda do Ljubljane i Rima po ceni već od 109 EUR, kao i do Berlina po ceni već od 149 EUR.

Promotivne cene važe za letove u periodu od 4. aprila do 30. septembra 2016. godine, osim za letove iz Beograda u periodu od 29. aprila do 1. maja i od 16. jula do 11. septembra, kao i za letove za Beograd od 4. do 8. maja i od 25. juna do 6. avgusta 2016. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar