Air Serbia – Promotivna akcija Srećan Petak 29. januar

Povoljno do Frankfurta, Larnake i Londona na današnjoj promotivnoj akciji

Na današnjoj promociji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda za Frankfurt, London i Larnaku.

Air Serbia Happy Friday avio karte Beograd London Larnaka Frankfurt

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 29. januara možete kupiti jeftine avio karte za letove iz Beograda do Frankfurta po ceni već od 129 EUR, avio karte do Larnake su od 159 EUR, a do Londona od 189 EUR.

Početak putovanja: od 1. februara sa povratkom do 15. juna 2016. godine. Saobraćaj za Larnaku obavljaće se od 27. marta 2016.

Promotivna akcija ne odnosi se na letove u periodu: iz Beograda: 27. – 30. mart 2016. i 29. april – 1. maj 2016., a za Beograd: 23. – 26. mart 2016. i 4. – 8. maj 2016.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar