Air Serbia – Promotivna akcija Srećan Petak 4. novembar

Na današnjoj promotivnoj akciji povoljno do Hamburga, Larnake i Soluna

Na današnjoj promociji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda ka Larnaci, Hamburgu i Solunu.

Air Serbia Beograd Happy Friday avio karte Solun Hamburg Larnaka

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 4. novembra možete da kupite jeftine avio karte za letove iz Beograda za Solun po ceni već od 119 EUR, za Larnaku po ceni od 139 EUR, kao i za Hamburg već od 159 EUR.

Promocija se odnosi na period putovanja od 7. novembra 2016. godine do 31. marta 2017. godine. Izuzetak važi za letove u periodu od 16. decembra 2016. do 10. januara 2017. godine.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar