Air Serbia – Promotivna akcija Srećan Petak 11. mart

Povoljno do Istanbula, Milana, Skoplja i Bejruta na današnjoj promotivnoj akciji

Na današnjoj promociji Happy Friday možete da kupite povoljne avio karte avio kompanije Air Serbia za letove iz Beograda za Skoplje, Istanbul, Milano i Bejrut.

Air Serbia Happy Friday Beograd Milano Istanbul Bejrut Skopje

Tokom promocije koja važi samo danas, petka, 11. marta 2016. godine možete da kupite avio karte za letove iz Beograda do Istanbula i Skoplja po ceni već od 109 EUR, do Milana od 129 EUR, kao i do Bejruta po ceni od 199 EUR.

Avio karte se odnose na period putovanja od 14. marta 2016. do 15. juna 2016. godine, osim u periodu od 27. do 30. marta i 29. aprila do 1. maja za letove iz Beograda, kao i od 23. do 26. marta i 4. do 8. maja 2016. godine za letove ka Beogradu.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima. U cenu je uračunata standardna usluga avio kompanije Air Serbia, a domaća avio kompanija ističe da za putovanje vikendom važi doplata od 10 EUR po pravcu.

Broj raspoloživih mesta je ograničen, pozovite odmah ili rezervišite avio karte preko sistema za rezervaciju avio karata na playtravel.rs.

Happy Friday je promotivna kampanja avio kompanije Air Serbia u kojoj svakog petka domaća avio kompanija nudi povoljne avio karte ka različitim destinacijama ka kojim trenutno leti sa aerodroma “Nikola Tesla”. Ponuda je svakog petka drugačija, pa naredne nedelje mogu da se očekuju sniženja za letove ka novim gradovima.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar