Air Serbia – Promotivna akcija za putovanje bez kofera

Avio karte po ceni već od 79 EUR

 

Avio kompanija Air Serbia još jednom nudi avio karte po sniženim cenama za sve putnike koji putuju samo sa ručnim prtljagom.

 

Air Serbia promotivna akcija bez prtljaga Beogra mart 2017

 

Do 31. marta možete da kupite avio karte za letove iz Beograda za Podgoricu, Skoplje, Sarajevo, Tivat, Zagreb i Ljubljanu po ceni već od 79 EUR, a za Solun, Tiranu, Sofiju i Bukurešt po ceni od 89 EUR.

 

Sve cene se već nalaze u rezervacionom sistemu na playtravel.rs, a odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i važe za putovanje samo sa ručnim koferom težine do 8 kilograma, bez predatog prtljaga.

 

Promotivna akcija se odnosi na putovanja od 25. marta do 10. juna, osim u periodu od 13. do 18. aprila i od 28. aprila do 3. maja 2017. godine.

 

Trenutno je takođe u ponudi specijalna ponuda za let Beograd – Zagreb 28. marta prekookeanskim avionom Airbus A330. Povratne avio karte do 28. marta možete da kupite po ceni već od 59 EUR, a svi troškovi su već uračunati u cenu. Ponuda se odnosi na putovanja od 24. marta do 15. juna pod uslovom da jedan let bude realizovan letovima JU230 ili JU231 28. marta koji se obavljaju navedenim širokotrupnim avionom.

 

Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen na svim letovima pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

 

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar